På primitiv lejr

De år, hvor der ikke er ture til udlandet tager alle elever på en uges lejrtur (blandt elever kaldet 'Primi'), hvor vi overnatter i telte, hugger brænde, laver mad over bål osv. Eleverne er inddelt i familiegrupper, hvor de ældste elever fungerer som forældre for de yngste. Dagene går med lejr- og naturaktiviteter, madlavning og hygge.

Både ture og primitivlejr omtales og gennemgås på et forældremøde forinden.

Friskolens forældregruppe spænder meget vidt. Heldigvis. Vores forældre er mekanikere, akademikere, tømrere, selvstændige, ufaglærte, direktører, pædagoger og alt muligt andet.