Musik og drama på alle klassetrin

En moderne Grundtvig-koldsk tilgang betyder, at vores skole hviler på 3 ben; Oplevelser, drama og musik. Dette fokus vil være en rød tråd i dit barns skolegang.

Ud over vores årlige teaterforestilling og forårskoncerten, hvor hele skolen er i gang, forsøger vi at flette så meget drama og musik ind i undervisningen og hverdagen. Alle dage starter med morgensang og efter skoletid kan man få musikundervisning og øve sig i sammenspil. Vi benytter os af engagerede kræfter fra Holstebro Musikskole både til sammenspil og instrumentundervisning.

I 0.-3. klasse er det faktisk billigere for dit barn at gå på Holstebro Friskole, end hvis det går på en folkeskole med SFO-plads.