Musik og drama på alle klassetrin

En moderne Grundtvig-koldsk tilgang betyder, at vores skole hviler på 3 ben; Oplevelser, drama og musik. Dette fokus vil være en rød tråd i dit barns skolegang.

Ud over vores årlige teaterforestilling og forårskoncerten, hvor hele skolen er i gang, forsøger vi at flette så meget drama og musik ind i undervisningen og hverdagen. Vi har skolekor og deltager bl.a. i BMGP.

Alle dage starter med morgensang.

Holstebro Friskole er en grundtvig-koldsk friskole. Det betyder bl.a., at kodeordene i dagligdagen er respekt og ligeværdighed mellem alle på matriklen: børnehavebørn, skoleelever, personale og forældre.