Børnenes fødselsdage

På skolen fejres eleverne med en fødselsdagssang og flaget hejses. Der er ikke tradition for, at eleverne uddeler slik eller lignende i klassen. Hvis man holder børnefødselsdag, inviterer man hele sin årgang. Man giver en gave til 20 kr. Nogle klasser køber en fælles gave, for hvert barns 20 kr. Fødselsdagen afsluttes med forældrekaffe, når man kommer og henter sit barn. Alle er velkomne til, at holde sin børnefødselsdag på skolen. Dette er gratis.

I gennemsnit koster det staten 59.213 kroner om året at have en elev i folkeskolen. Til sammenligning koster en elev i de frie grundskoler hvert år staten 43.384 kroner (2010).