Børnenes fødselsdage

På skolen fejres eleverne med en fødselsdagssang og flaget hejses. Der er ikke tradition for, at eleverne uddeler slik eller lignende i klassen. Hvis man holder børnefødselsdag, inviterer man hele sin årgang. Man giver en gave til 20 kr. Nogle klasser køber en fælles gave, for hvert barns 20 kr. Fødselsdagen afsluttes med forældrekaffe, når man kommer og henter sit barn. Alle er velkomne til, at holde sin børnefødselsdag på skolen. Dette er gratis.

Holstebro Friskole lever op til bestemmelserne i Friskoleloven, der overordnet set bestemmer, at friskolerne “skal stå mål med undervisningen i folkeskolen”. Vi overholder folkeskolelovens paragraffer ligesom alle andre skoler i Danmark.