Årets gang på skolen

I løbet af skoleåret mødes forældre, perosnale og elever på kryds og tværs til en række faste arrangementer. Nogle af arrangementerne er traditionsrige og andre ændrer karakter fra år til år.

Fælles for dem alle er, at mødet mellem mennesker bliver prioriteret højt. Vi tror på, at jo bedre vi kender hinanden, jo lettere er det at tackle de udfordringer, som naturligt opstår gennem et skoleliv.

Holstebro Friskole er en grundtvig-koldsk friskole. Det betyder bl.a., at kodeordene i dagligdagen er respekt og ligeværdighed mellem alle på matriklen: børnehavebørn, skoleelever, personale og forældre.