Årets gang på skolen

I løbet af skoleåret mødes forældre, perosnale og elever på kryds og tværs til en række faste arrangementer. Nogle af arrangementerne er traditionsrige og andre ændrer karakter fra år til år.

Fælles for dem alle er, at mødet mellem mennesker bliver prioriteret højt. Vi tror på, at jo bedre vi kender hinanden, jo lettere er det at tackle de udfordringer, som naturligt opstår gennem et skoleliv.

I 0.-3. klasse er det faktisk billigere for dit barn at gå på Holstebro Friskole, end hvis det går på en folkeskole med SFO-plads.