Oplevelser

På Holstebro Friskole prioriterer vi ture og fælles oplevelser, fordi vi ved, at den bedste læring og indlevelse ligger placeret et sted midt imellem skolebænk og fri fantasi.

Derfor er vores elever i løbet af skoleåret af sted på flere ture med overnatning. Her kommer eleverne tættere på hinanden og på lærerne i en anden form end hverdagens. De mindste overnatter måske på skolen, mens de ældre turer på cykel langs Storåen eller tager på kulturelle ekskursioner. De fleste af turene er en naturlig forlængelse af undervisningen og har et klart fagligt mål, mens andre i højere grad er sociale ture.

Friskolens forældregruppe spænder meget vidt. Heldigvis. Vores forældre er mekanikere, akademikere, tømrere, selvstændige, ufaglærte, direktører, pædagoger og alt muligt andet.