Svømning fra 0. til 3.

Alle elever fra 0. klasse til og med 3. klasse modtager svømmeundervisning hver fredag i Holstebro Badeland. Vandpjaskeriet er en tradition fra dengang skolen havde sejljoller og tildels på grund af turene på Englands kanaler. Selvom jollerne er pensionerede, holder vi fast i svømmeundervisningen. Der ligger mange gode oplevelser gemt i vandet - både for motorikken, sundheden og det personlige ansvar.

I gennemsnit koster det staten 59.213 kroner om året at have en elev i folkeskolen. Til sammenligning koster en elev i de frie grundskoler hvert år staten 43.384 kroner (2010).