Svømning fra 0. til 4.

Alle elever fra 0. klasse til og med 4. klasse modtager svømmeundervisning hver fredag i Holstebro Badeland. Vandpjaskeriet er en tradition fra dengang skolen havde sejljoller og tildels på grund af turene på Englands kanaler. Selvom jollerne er pensionerede, holder vi fast i svømmeundervisningen. Der ligger mange gode oplevelser gemt i vandet - både for motorikken, sundheden og det personlige ansvar.

Friskolens forældregruppe spænder meget vidt. Heldigvis. Vores forældre er mekanikere, akademikere, tømrere, selvstændige, ufaglærte, direktører, pædagoger og alt muligt andet.