Svømning fra 0. til 3.

Alle elever fra 0. klasse til og med 3. klasse modtager svømmeundervisning hver fredag i Holstebro Badeland. Vandpjaskeriet er en tradition fra dengang skolen havde sejljoller og tildels på grund af turene på Englands kanaler. Selvom jollerne er pensionerede, holder vi fast i svømmeundervisningen. Der ligger mange gode oplevelser gemt i vandet - både for motorikken, sundheden og det personlige ansvar.

Holstebro Friskole har en ret aktiv Facebook-side, hvor du kan følge os i hverdagen og læse om aktiviteter på skolen.