Morgenstund har guld i mund

Alle skoledage begynder med fælles morgensang for hele skolen, hvor vi samles omkring sang og fortælling - aktuelle temaer, løgnehistorier, eventyr, sagn og poesi.

De yngste elever sidder sammen med deres "morgenven", der er en elev fra en af de ældste klasser. Morgenvennerne henter de yngste i klasseværelset og hjælper fx med at finde den rette sang i sangbogen.

Vi synger fødselsdagssange for fødselarer og fortæller om dagens aktiviteter og kommende arrangementer.

Familien og skolekredsen er altid velkomne til at deltage. Der er kaffe på kanden i personalerummet efter morgensang, hvis man har tid og lyst.

I gennemsnit koster det staten 59.213 kroner om året at have en elev i folkeskolen. Til sammenligning koster en elev i de frie grundskoler hvert år staten 43.384 kroner (2010).