Anderledes undervisning

Vi har i meget høj grad mulighed for at tage udgangspunkt i den enkelte elevs behov for faglige udfordringer og faglig udvikling.  Vi har valgt at tage udgangspunkt for undervisning i oplevelser og gerne praktiske eksempler, så vi er meget mobile og flytbare.

Vi kan desuden tilrettelægge undervisningen så den er tilpasset den enkelte gruppe elever, vi kan vælge at blande det teoretiske med det praktiske og vi har hvert år tiden helt frem til sommerferien, som vi kan udnytte til undervisning uden afbræk af prøver eller eksamen. Og der er god mulighed for at differentiere vores undervisning.

Holstebro Friskole leverer hvert år dygtige og kreative elever til gymnasiet, handelsskolen og erhvervsskolerne. Her er det ingen hindring, at vi er en eksamensfri skole.