Anderledes undervisning

Vi har i meget høj grad mulighed for at tage udgangspunkt i den enkelte elevs behov for faglige udfordringer og faglig udvikling.  Vi har valgt at tage udgangspunkt for undervisning i oplevelser og gerne praktiske eksempler, så vi er meget mobile og flytbare.

Vi kan desuden tilrettelægge undervisningen så den er tilpasset den enkelte gruppe elever, vi kan vælge at blande det teoretiske med det praktiske og vi har hvert år tiden helt frem til sommerferien, som vi kan udnytte til undervisning uden afbræk af prøver eller eksamen. Og der er god mulighed for at differentiere vores undervisning.

I gennemsnit koster det staten 59.213 kroner om året at have en elev i folkeskolen. Til sammenligning koster en elev i de frie grundskoler hvert år staten 43.384 kroner (2010).