Undervisningsplaner for Holstebro Friskole

I indeværende skoleår følger vi Fælles Mål 09 i alle fag, med enkelte nedenstående undtagelser.

Vi har fra august 2014 undervist i engelsk fra 0./1. kl.

Tysk

Vi har fra august 2014 undervist i tysk fra 6. kl., fordi vi vurderer vi hellere vil gøre forløbet for tysk mere intenst. Vi vil evaluere i foråret 2015, om det skal være gældende praksis for kommende skoleår.

Kristendomskundskab

Følger Fælles Mål 2009, men bliver varetaget i fortælling for 0. – 6. kl. vedkommende, og i TEMA for 7. – 9. klasses vedkommende.

Samfundsfag

Følger Fælles Mål 2009, men bliver varetaget i faget TEMA 7. – 9. kl.

Hjemkundskab

Følger Fælles Mål 2009, men bliver varetaget af faget Kost og Krop 6. kl., omlagte uger: Grønsagsmarked 0. – 9. kl., primilejr 0. – 9. kl. som bærende og enkelte delelementer  i andre omlagte uger.

Der er solidarisk forældrebetaling på Holstebro Friskole. Det betyder, at prisen er den samme, lige meget om dit barn går i 0. eller 9. klasse. Se de gældende priser.