Hverdagen efter skoletid

Friskolen har sin egen pasningsordning der er integreret i skolens skolegang. Der er pasning fra kl. 6.15 til 7, i Klods Hans, fra kl. 7 til 8 på skolen.

Efter skoledagen er der pasning for 0. - 3. klasse frem til kl. 16.45 fra man. - torsdag og fredag til kl. 16.00.
Der er lukket 3 uger i juli måned og mellem jul og nytår, samt ferie i forbindelse med helligdage.

I gennemsnit koster det staten 59.213 kroner om året at have en elev i folkeskolen. Til sammenligning koster en elev i de frie grundskoler hvert år staten 43.384 kroner (2010).