Udvalg og arbejdsgrupper

At være forældre på Holstebro Friskole betyder, at du kan få direkte indflydelse på friskolens gøren og laden, hvis du vil. Det sker fx gennem skolebestyrelsen og generalforsamlingen, men også gennem udvalgsarbejde og i arbejdsgrupper.

Hvilke udvalg og arbejdsgrupper der er aktive, afhænger i høj grad af om nogen har interesse for, viden omkring eller lysten til at drive de forskellige udvalg eller grupper fremad.

En arbejdsgruppe har som regel en afgrænset opgave at tage sig af og kan opløses når opgaven er løst, fx en arbejdsgruppe, som sætter sig for at forskønne udendørsarealerne inspireret af et foredrag, en ny pædagogisk tilgang eller bare en skør idé. Eller en uformel arbejdsgruppe, som arrangerer et sponsor-cykelløb, en omgang julebingo eller noget helt andet. Får du en god idé til en arbejdsgruppe, så er det bare i gang.

Et udvalg tager sig oftest af løbende opgaver for skolen, fx som rengøringsudvalget, som koordinerer alt omkring rengøring og pr-udvalget, som koordinerer og håndterer skolen ansigt udadtil, fx gennem hjemmeside, Facebook og aviser eller it-udvalget, som planlægger og hjælper til med skolens it. Vi tilstræber, at der sidder mindst én fra bestyrelsen i de permanente udvalg.

Det er ikke alle, der har tid, overskud eller lyst til at deltage i udvalgsarbejde eller i arbejdsgrupper, og det er helt ok. Det er lysten og evnerne, der skal drive værket.

Her kan du se nogle af de udvalg, der findes på Holstebro Friskole:

  • It-udvalget
  • Pr-udvalget
  • Fondsudvalget
  • Legepladsudvalget
  • Rengøringsudvalget
  • Byggeudvalget
  • Udvalget for Lærerfrie dage

Vidste du, at ...

Vores børnehave – med plads til 40 børn – hedder Klods Hans, og vores SFO hedder Sommerfuglen.

Besøg os

Se hvordan du kan finde ud af mere, få en rundvisning på skolen og melde dit barn til Holstebro Friskole.

Vi glæder os til dit besøg.

Tilmeld dig her

Vil du vide mere?

Download vores brochure, hvor du kan læse de vigtigste overskrifter om Holstebro Friskole.

Ring til os på telefon 97 40 42 11 eller send en e-mail på info@hfri.dk.