Motorcykelgruppen for alle forældre med benzin i blodet

Et par gange om året mødes de forældre, som er så heldige at kunne nyde naturen på to hjul (og en motor). Turene arrangeres løbende gennem året af dem, som har lyst. Der plejer at være en 8-12 stykker afsted hver gang.

Vi har fx kørt ture omkring Ry/Vrads/Silkeborg og langs Vestkysten. Faste elementer er kaffe, motorsnak, fantastisk natur, hygge og gode frokoster.

Turene foregår i roligt tempo, så alle kan være med. Motorcyklerne varierer voldsomt i alder og motorkraft. Vi kører på alt fra en antikvarisk Triumph, en østblok-MZ'er, en BMW GS, Kawasaki Ninja, Honda Transalp og mange flere ... og der er også plads til dig.

Er du interesseret, kan du melde dig til motorcykelgruppens facebook-side på https://www.facebook.com/groups/hofrimc/

Holstebro Friskole er en grundtvig-koldsk friskole. Det betyder bl.a., at kodeordene i dagligdagen er respekt og ligeværdighed mellem alle på matriklen: børnehavebørn, skoleelever, personale og forældre.