Forældremøder – små og store forsamlinger

På Holstebro Friskole holder vi to forældremøder i klassen, hvor lærerne fortæller om det faglige arbejde og det sociale liv. Pædagogiske spørgsmål om stort og småt kan vendes.

Udover de to forældremøder i klassen, holder vi fire fælles forældremøder (nogle gange kaldt storforældremøder), hvor alle forældre på skolen er inviteret. Her er der plads til de større debatter om grundholdninger, visioner og drømme. Her vender vi også pædagogiske eller faglige spørgsmål, som er oppe i tiden. Der plejer at være aktuelle indlæg fra ledelsen, lærerne og bestyrelsen.

I gennemsnit koster det staten 59.213 kroner om året at have en elev i folkeskolen. Til sammenligning koster en elev i de frie grundskoler hvert år staten 43.384 kroner (2010).