Forældrefest

1 gang om året i marts holder vi et brag af en fest for forældre på skolen. Det er en aften uden børn, hvor der er god tid til snak og hyggeligt samvær på tværs af klasserne.

Forældrefesten arrangeres af forældrene i 3. klasse - og det er op arrangørerne at bestemme festens indhold og form. Nogle gange er der fastlagt et tema, andre gange er der ikke.

To ting er sikkert: Det er en af årets højdepunkter for de fleste forældre og der er altid et massivt fremmøde.

Holstebro Friskole leverer hvert år dygtige og kreative elever til gymnasiet, handelsskolen og erhvervsskolerne. Her er det ingen hindring, at vi er en eksamensfri skole.