Floorhockey

Stedet hvor rigtige mænd m/k mødes om aftenen for at blive godt ømme dagen efter.

Floorhockey blev udviklet i begyndelsen af 70'erne og er en sport, hvor der må være begrænset kropskontakt. Den del med begrænset kropskontakt kræver stamina og kondition - så det er noget vi øver os på.

Der er ingen optagelseskrav - der er tykke som tynde, unge som gamle. Kort sagt, så er der også plads til dig.

Se mere på Holstebro Friskoles Forældrehockeyteams officielle Facebook-side: https://www.facebook.com/groups/346577152053401/

Friskolens forældregruppe spænder meget vidt. Heldigvis. Vores forældre er mekanikere, akademikere, tømrere, selvstændige, ufaglærte, direktører, pædagoger og alt muligt andet.