Fællesskab på Mars og Venus

I erkendelsen af at mænd til tider kan være fra Mars og kvinder af og til er fra Venus, holder vi et par gange om året fester for hver af de to køn. Festerne arrangeres af forældre.

Mandefesterne kredser om god, men simpel mad (fx helstegt vildsvin) og koldt specialøl fra fad - og det er nogenlunde de to eneste aktiviteter, der arrangeres på forhånd. Resten går af sig selv.

Damefrokosterne kredser ligeledes om god mad, dog med en væsentlig mere kompleks sammensætning og med skarpere fokus på hele madpyramiden. Øllet er byttet ud med vin og kulørte drinks.

Fælles for begge aktiviteter er gode snakke og oplagte muligheder for at lære hinanden at kende lidt bedre, end vi har tid til i hverdagen. Tidligere og kommende friskoleforældre er også velkomne.

Holstebro Friskole tilbyder naturligvis søskenderabat og du har endda mulighed for at søge om helt eller delvis friplads til dit barn. Kontakt os på 97 40 42 11 og få mere at vide.