Fælles arbejdsdage

Der er to fælles arbejdsdage om året: en om foråret og en om efteråret. Arbejdsdagen varer fra 9.00 til 16.00 og er for alle forældre og børn fra skolen og børnehaven. Skolen giver formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe.

Opgaverne spænder vidt, så alle kan være med: Havearbejde, syopgaver, malerarbejde, småreperationer, oprydning, mindre etableringsopgaver og kalkning.

På trods af dagens mange opgaver og gøremål, er der tid til gode snakke mellem forældre, børn og lærere.

Hvis du ikke kan deltage i de to planlagte lørdage, er der mulighed for at du kan løse arbejdsopgaver en anden dag. Ofte er der så mange opgaver, at et opsamlingshold om søndagen er nødvendigt.

Holstebro Friskole er en grundtvig-koldsk friskole. Det betyder bl.a., at kodeordene i dagligdagen er respekt og ligeværdighed mellem alle på matriklen: børnehavebørn, skoleelever, personale og forældre.