Åndens Arbejdsdag: Inspiration, værdier og pædagogik

En gang om året samles vi en lørdag, hvor vi samler op på nogle af de værdi-baserede emner, som har været diskuteret på de fælles forældremøder. På Åndens Arbejdsdag kan vi vende alle de ting, som ligger til grund for skolens måde at fungere på i hverdagen. Her er plads til store tanker om både den nære og den fjerne fremtid på Holstebro Friskole.

På Åndens Arbejdsdag henter vi ofte inspiration udefra i form af en foredragsholder, der giver et aktuelt oplæg til en debat af vores pædagogiske tema.

Det er også her, vi har lejlighed til at vedligeholde og opdatere vores grundholdning, nemlig vores udgangspunkt i Grundtvigs menneskesyn og Chresten Kolds tanker om skole og skolegang.

I 0.-3. klasse er det faktisk billigere for dit barn at gå på Holstebro Friskole, end hvis det går på en folkeskole med SFO-plads.