Forældre

På Holstebro Friskole stiller vi ikke kun krav til dine børn, men også til dig som forælder. Skolen er på mange måder båret af forældrekræfter. Det giver dig, dine børn og din familie en række muligheder – blandt andet for sammenhold, oplevelser og indflydelse – men det stiller samtidig krav om, at du som forælder tager ansvar og deltager i skolelivet.

Her har vi samlet en række af de opgaver og tilbud, som du automatisk bliver en del af og får adgang til, så snart du melder dit barn ind på Holstebro Friskole. Nogle af dem er obligatoriske, mens andre er frivillige. Men fælles for dem alle er, at de kun eksisterer, så længe en flok forældre påtager sig et ansvar og løser en opgave.

Holstebro Friskole tilbyder naturligvis søskenderabat og du har endda mulighed for at søge om helt eller delvis friplads til dit barn. Kontakt os på 97 40 42 11 og få mere at vide.