Børnehaven Klods Hans

Holstebro Friskoles børnehave hedder Klods Hans og ligger ... klods ... op ad Friskolen. Børnehaven er skældud-fri og eksperimenterende og vi stræber efter livsduelighed, livslyst og glæde.

Børn i børnehaven er ved børnehavestart automatisk tilmeldt og garanteret plads på skolen, hvis man ønsker det.

Læs meget mere om børnehaven på deres hjemmeside.

I 0.-3. klasse er det faktisk billigere for dit barn at gå på Holstebro Friskole, end hvis det går på en folkeskole med SFO-plads.