Børnehaven Klods Hans

Holstebro Friskoles børnehave hedder Klods Hans og ligger ... klods ... op ad Friskolen. Børnehaven er skældud-fri og eksperimenterende og vi stræber efter livsduelighed, livslyst og glæde.

Børn i børnehaven er ved børnehavestart automatisk tilmeldt og garanteret plads på skolen, hvis man ønsker det.

Læs meget mere om børnehaven på deres hjemmeside.

Holstebro Friskole lever op til bestemmelserne i Friskoleloven, der overordnet set bestemmer, at friskolerne “skal stå mål med undervisningen i folkeskolen”. Vi overholder folkeskolelovens paragraffer ligesom alle andre skoler i Danmark.