Børnehaven Klods Hans

Holstebro Friskoles børnehave hedder Klods Hans og ligger ... klods ... op ad Friskolen. Børnehaven er skældud-fri og eksperimenterende og vi stræber efter livsduelighed, livslyst og glæde.

Børn i børnehaven er ved børnehavestart automatisk tilmeldt og garanteret plads på skolen, hvis man ønsker det.

Læs meget mere om børnehaven på deres hjemmeside.

I Danmark går stort set alle børn i alderen 0-6 år i dagpleje, vuggestue eller børnehave hver dag. Det giver dagtilbuddene en unik rolle i forhold til at understøtte alle børns generelle trivsel og udvikling. Siden 2004 har alle dagtilbud i Danmark skullet arbejde med børns læring med udgangspunkt i en pædagogisk læreplan. Som en del af den pædagogiske læreplan har dagtilbud skullet opstille mål for børns læring inden for seks centralt fastsatte læreplanstemaer. Som led i at styrke kvaliteten i dagtilbud blev det som en del af dagtilbudsaftalen Stærke dagtilbud –alle skal medi fællesskabet fra 2017 aftalt, at der skulle udarbejdes en ny lovgivningsmæssig ramme for arbejdet med den pædagogiske læreplan i dagtilbud. De nye regler om den pædagogiske læreplan blev vedtaget i Folketinget i maj 2018. Ændringen af dagtilbudsloven tager afsæt i det samlede forslag til en styrket pædagogisk læreplan, som en mastergruppe og seks arbejdsgrupper afleverede i slutningen af 2016. De nye regler ligger således i forlængelse af Master for en styrket pædagogisk læreplan.

Læs Klods Hans' årsplan/læreplan for 2020 her.

BeskrivelseStørrelse
PDF icon laereplan_klods_hans_2020.docx_1.pdf3.16 MB

Holstebro Friskole har en ret aktiv Facebook-side, hvor du kan følge os i hverdagen og læse om aktiviteter på skolen.