Sundhedspolitik

Holstebro Friskole er tilknyttet den kommunale sundhedspleje. Vores sundhedsplejerske Susanne Nygaard kan kontaktes på: susanne.nygaard@holstebro.dk eller tlf. 24 20 53 66.

Skolen er tilmeldt skolemælksordning (www.skolemaelk.com).

Der er køleskabe i alle klasser til madpakker og drikkelse.

For elever i de mindre klasser anbefales det, at madpakken indeholder dele, der passer til skoledagens forskellige spisepauser.

Slik og sodavand må ikke medbringes i skolehverdagen.

I forbindelse med skolens ture tilstræbes det at basere maden på økologiske varer

Holstebro Friskole er røgfri.

I skoletiden er rygning derfor ikke tilladt på skolens område, indendørs såvel som udendørs. Dette gælder både forældre, lærere og elever.

Holstebro Friskole er alkoholfri i skolehverdagen.
Undtaget herfra er arrangementer, festlige lejligheder samt i forbindelse med arbejdsweekends.

Holstebro Friskole er en grundtvig-koldsk friskole. Det betyder bl.a., at kodeordene i dagligdagen er respekt og ligeværdighed mellem alle på matriklen: børnehavebørn, skoleelever, personale og forældre.