Om optagelse på Holstebro Friskole

Vil du have dit barn optaget på Holstebro Friskole kontakter du friskolens kontor/ledelse. Du kan umiddelbart få besked om mulighed for direkte optag eller om du kan få en plads på ventelisten.

Når der er mulighed for optagelse, vil klasselærer eller skoleelder kontakte afgivende institution/skole. Ser det fornuftigt ud, inviteres forældrene til samtale på friskolen. Elever fra 4. klasse til 9. klasse kan evt. selv deltage - det er op til dig som forældre eller eleven selv.

Samtalens omdrejningspunkt er dels i fællesskab at afklare om vi er det bedste skoletilbud til barnet, dels at gøre forældrene klar, hvilket forpligtende fællesskab de samtidig siger ja til. Et fællesskab hvor forældrene hver især bidrager til friskolens hverdag.

Der kan i enkeltstående tilfælde være behov for, at barnet har nogle besøgsdage på friskolen, hvor alle parter kan mærke efter, om vi er det bedste tilbud til barnet.


Vidste du, at ...

Der er solidarisk forældrebetaling på Holstebro Friskole. Det betyder, at prisen er den samme, lige meget om dit barn går i 0. eller 9. klasse. Se de gældende priser.

Besøg os

Se hvordan du kan finde ud af mere, få en rundvisning på skolen og melde dit barn til Holstebro Friskole.

Vi glæder os til dit besøg.

Tilmeld dig her

Vil du vide mere?

Download vores brochure, hvor du kan læse de vigtigste overskrifter om Holstebro Friskole.

Ring til os på telefon 97 40 42 11 eller send en e-mail på info@hfri.dk.