Store og små elever hygger sig til morgensang.

Skal dit barn være en del af en lille, overskuelig skole?

Der er ledige pladser i 0. klasse med skolestart i 2017, men også på andre klassetrin.

6 vigtige facts om livet på Holstebro Friskole

• Hos os bliver dit barn del af en lille og overskuelig skole, der er drevet af engagerede lærere, pædagoger og forældre.
  • Vi har et loft på 18 elever i hver klasse, så der er plads til, at dit barn bliver set, respekteret og hørt.
  • Vores skole er prøve- og eksamensfri – og det er ikke bare noget vi er fri for. Det gør os fri til at kunne fejle, mod til at eksperimentere og lyst til at lære.
  • Vi er en Grundtvig-Koldsk friskole. Det betyder blandt andet, at det hele menneske, dannelse og fællesskab er vigtige nøgleord.
  • Vi elsker ture og fælles oplevelser og ser det som en naturlig del af et skoleliv at komme ud og møde verden.
  • Holstebro Friskole er en familieskole - det betyder, at du som forælder er en aktiv og væsentlig del af skolen. Du får både indflydelse og de forpligtelser, der følger med ansvar.

Spørgsmål og svar

Hvad gør du så nu?

Det er ret enkelt: Ring til os og aftal en tid til et besøg. Både du og dit barn er velkommen. Et par elever vil vise jer rundt på skolen og bagefter mødes I med en forælder fra bestyrelsen eller vores skoleleder.

Kontakt vores skoleleder Nina på 23 47 51 88. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores børnehave – med plads til ca. 30 børn – hedder Klods Hans, og vores SFO hedder Sommerfuglen.