Besøg friskolen

Vær med til morgensang, få en rundvisning, mød lærere og få en snak med skoleleder John Fischer.

Kontakt skoleleder John Fischer på 2440 1805.

Vi glæder os til at høre fra dig!

6 vigtige facts om livet på Holstebro Friskole

• Hos os bliver dit barn del af en lille og overskuelig friskole, der er drevet af engagerede lærere, pædagoger og forældre.
  • Vi har små klassestørrelser, så der er plads til, at dit barn bliver set, respekteret og hørt.
  • Vores friskole er prøve- og karakterfri – og det er ikke bare noget vi er fri for. Det gør os fri til at kunne fejle, mod til at eksperimentere og lyst til at lære.
  • Vi er en Grundtvig-Koldsk friskole. Det betyder blandt andet, at det hele menneske, dannelse og fællesskab er vigtige nøgleord.
  • Vi elsker ture og fælles oplevelser og ser det som en naturlig del af et skoleliv at komme ud og møde verden.
  • Holstebro Friskole er en familieskole - det betyder, at du som forælder er en aktiv og væsentlig del af friskolen. Du får både indflydelse og de forpligtelser, der følger med ansvar.

Spørgsmål og svar

Holstebro Friskole lever op til bestemmelserne i Friskoleloven, der overordnet set bestemmer, at friskolerne “skal stå mål med undervisningen i folkeskolen”. Vi overholder folkeskolelovens paragraffer ligesom alle andre skoler i Danmark.