Forsikringer

Skolens forsikring dækker privatansvar for elever/børn i den tid, de er under institutionens opsyn, når der ikke er tegnet privat ansvarsforsikring. Det vil sige at forvolder et barn skade enten på skolens ting eller på en anden elevs ting, skal skaden anmeldes til det skadevoldende barns eller forældres ansvarsforsikring. Har eleven/forældrene ikke nogen ansvarsforsikring, går man tilbage til skolens erhvervsansvarsforsikring og anmelder skaden hertil.

Holstebro Friskole har ikke etableret en ulykkesforsikring på eleverne.

Forældrene opfordres derfor til at tegne en privat ulykkesforsikring på deres børn, således at man er dækket, hvis barnet kommer til skade, og der sker varig invaliditet. Dette gøres der opmærksom på skolens indmeldelsesblanket.

Med hensyn til tandskade vil den akutte skade blive behandlet af den kommunale tandpleje. I tilfælde af en skade, der først kan behandles når barnet er fuldt udvokset  (18 år), vil der fra en privat etableret ulykkesforsikring blive hensat en erstatningssum til brug for evt. behandling efter det fyldte 18. år.

Holstebro Friskole tilbyder naturligvis søskenderabat og du har endda mulighed for at søge om helt eller delvis friplads til dit barn. Kontakt os på 97 40 42 11 og få mere at vide.