Bliv elev på Holstebro Friskole

Sådan gør du:

1
Aftal et besøg på skolen ved at udfylde formularen til højre eller ring til os på 97 40 42 11.
2
Download, udfyld og send indmeldelsesblanketten.
Send blanketten som almindelig post eller indskannet via e-mail (se adresser i bunden af hjemmesiden eller på blanketten).

Skriv et telefonnummer vi kan træffe dig på i dagtimerne, fx din mobil- eller arbejdstelefon.
Hvis du har flere end et barn, som du gerne vil indmelde, udfyld da kun den yngste i dette felt, og skriv en bemærkning i det sidste felt 'Bemærkninger' om at det drejer sig om flere børn.
Skriv i dette felt om det drejer sig om flere end et barn eller hvis du har konkrete spørgsmål om besøget. Generelle spørgsmål om skolen, undervisningen eller andet får du rig lejlighed til at stille under besøget.