Bliv elev på Holstebro Friskole

Sådan gør du:

1
Aftal et besøg på skolen ved at udfylde formularen til højre eller ring til os på 97 40 42 11.
Du besøger skolen på en almindelig skoledag og bliver vist rundt af to af skolens nuværende elever.
Du møder også den lærer, som dit barn får som klasselærer, inden du til sidst får en snak med en fra ledelsen, hvor I sammen finder ud af, om Holstebro Friskole er noget for jer.
2
Download, udfyld og send indmeldelsesblanketten.
Send blanketten som almindelig post eller indskannet via e-mail (se adresser i bunden af hjemmesiden eller på blanketten).
Når du melder dit barn ind, skal du betale et gebyr på 200 kr. Når gebyret er betalt, registrerer vi din indmelding og du bliver samtidig medlem af Holstebro Friskoles skolekreds.
Som medlem af skolekredsen er du velkommen til en lang række arrangementer på skolen - også selvom dit barn endnu ikke er begyndt på skolen.
3
Hvis du gerne vil høre lidt om Holstebro Friskole fra en af de nuværende forældre er du velkommen til at kontakte en af forældrene her på listen.
Birgit Potter — 28 57 74 88
Tina Øland — 61 69 34 14
Mads Haukrogh — 25 33 37 36

Skriv et telefonnummer vi kan træffe dig på i dagtimerne, fx din mobil- eller arbejdstelefon.
Hvis du har flere end et barn, som du gerne vil indmelde, udfyld da kun den yngste i dette felt, og skriv en bemærkning i det sidste felt 'Bemærkninger' om at det drejer sig om flere børn.
Skriv i dette felt om det drejer sig om flere end et barn eller hvis du har konkrete spørgsmål om besøget. Generelle spørgsmål om skolen, undervisningen eller andet får du rig lejlighed til at stille under besøget.